De Carwash aan de Provinciebaan in Retie heeft een flinke investering achter de rug. De eigenaars kochten de aanpalende woning en verdubbelden het aantal stofzuigerplaatsen.

“Het volume werd te groot zodat we te weinig stofzuigerplaatsen hadden”, legt zaakvoerster Liesbeth Vreys uit. “Vroeger waren er 7 stofzuigerplaatsen, na de uitbreiding zijn er dat 15. Tegelijk werd een nieuw stofzuigersysteem geïnstalleerd dat nog krachtiger werkt en de stofzuigermonden aangepast zodat ook minder toegankelijke plekjes in de wagen proper kunnen worden gemaakt.”

Nieuwe inrit
De aankoop van het aanpalende pand maakte ook de verplaatsing van de inrit mogelijk. “Via de nieuwe inrit kunnen mensen beter voor de wasstraat komen en gaat alles sneller vooruit”, legt Vreys uit. “De wasprogramma’s zijn ook aangepast zodat klanten de keuze hebben uit meer mogelijkheden.”

De Carwash ging 2,5 jaar geleden van start. “Het was tijd voor een eerste uitbreiding”, aldus nog Liesbeth Vreys. Hoeveel de investering bedraagt, wordt niet bekendgemaakt.