DDM Consulting is Gold Partner van Genesys

DDM Consulting uit Turnhout is door Genesys benoemd tot Gold Partner binnen het Genesys-partnerprogramma. DDM Consulting levert intelligente contactcenters aan bedrijven en instellingen. Het van origine Belgische bedrijf werd enkele jaren geleden opgericht door 3 senior consultants, met elk meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van contactcenters. Het bedrijf groeide snel in omzet, personeelsbezetting en in aanwezigheid op de markt. DDM Consulting b.v. heeft kantoren in België (hoofdkantoor), Nederland en China. De diensten worden geleverd in heel Europa, vooral in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. DDM Consulting is al sinds 2005 partner van Genesys en  focust zich op grotere contactcenters in diverse segmenten, zoals financiële dienstverlening, handel en industrie en overheid.

Het Gold Certified Partner Program van Genesys is de hoogste certificering die een partner kan behalen op basis van zijn voortdurende inspanningen om klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen en diensten. De status wordt toegekend op basis van criteria zoals het voldoen aan alle training- en certificeringseisen, een volledig ingerichte demonstratie-omgeving, uitstekende tevredenheidsresultaten of een uitstekende projectmethodiek voor een succesvolle implementatie.

Genesys is een wereldwijde leverancier van software en services voor klantenservices en klantcontact centers. De software van Genesys ondersteunt dagelijks meer dan 100 miljoen interacties binnen contact centers en klantenservices van meer dan 2.000 klanten in 80 landen.