Zeg niet langer DDE Renconcept tegen het bouwbedrijf uit Kasterlee maar Brix2. De naamsverandering volgt de uitbreiding van de activiteiten van de onderneming. Die voert niet enkel renovaties uit maar ook nieuwbouw, met een focus op totaalprojecten.

DDE Renoconcept ging in 2010 van start als bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwen en renoveren en dat doet het nog altijd. Een naamsverandering drong zich op om de verwarring over het aanbod op te lossen.

Naam met betekenis
Zaakvoerder Gerd Dockx: “Veel mensen dachten dat ze bij DDE Renoconcept enkel terecht konden voor het renoveren van hun woning, maar dat is niet het enige wat wij doen. We zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw en voeren totaalprojecten uit. Dat doen we zowel voor particulieren als voor de openbare sector. Om ons op die manier duidelijker in de markt te zetten, hebben we onze naam veranderd.”

De naam Brix2 is niet toevallig gekozen. “De letters hebben allemaal hun eigen betekenis. De eerste letters weerspiegelen onze diensten, namelijk Bouwen, Renoveren en Interieur. X2 verwijst naar de gebroeders Dockx, omdat ik dit bedrijf samen met mijn broer uitbaat.”

Naast de naam werden ook de huisstijl en de website vernieuwd.