DCA sponsort en bouwt voor Beverse volleybalclub

dcaBouwbedrijf DCA uit Beerse is bij de start van het nieuwe seizoen voorgesteld als de nieuwe sponsor van de eersteklasse volleybalclub Asterix Avo uit Kieldrecht-Melsele. De Kempense onderneming onderschreef een engagement voor 3 jaar, waarbij ze zowel financiële als materiële ondersteuning geeft. Tegelijk bouwt DCA momenteel voor Asterix Avo en de gemeente Beveren een nieuwe sporthal die in september 2017 klaar moet zijn. Tegen dan wil de club de Champions League spelen.

“We hebben onze naam verbonden aan een club naar het evenbeeld van ons bedrijf”, zegt communicatieverantwoordelijke Isabelle Huybrechts van DCA. “Het moest een vereniging zijn die enerzijds een gevestigde waarde was in haar sport maar anderzijds ook ambitieus.” Verder was ook de regio belangrijk. “Onze projecten en ontwikkelingen situeren zich voornamelijk in de ruime regio Antwerpen, zoals momenteel in Puurs, Breendonk en Bornem. Daarom was de locatie van de sportclub van essentieel belang.”

Naamsbekendheid
Als derde was er de visibiliteit. “Om te kunnen groeien is een uitbreiding van onze naamsbekendheid zeer belangrijk”, aldus nog Isabelle Huybrechts. “In 2015 werkten we een nieuwe huisstijl uit met een vernieuwd bedrijfslogo en de slogan ‘DCA+, meer dan bouwen’. Die toont aan dat we dankzij onze vier afdelingen – bouw, infra, burgerlijke bouwkunde en woonprojecten – een unieke bedrijfsstructuur vormen en dat toont net onze sterkte.”