Datum nieuwe Made in Kempen Live is bekend

madeinkempenlive-jdw-102Hou je agenda alvast vrij op donderdag 23 februari 2017 want dan vindt de 3de editie plaats van Made in Kempen Live. Plaats van het gebeuren is Studio 8 aan de Toekomstlaan in Herentals, de eventlocatie van feestverhuurder Rent A Lounge. Het bedrijf van Kristof Van Loy is al geruime tijd een vaste partner van Made in Live. Het programma van deze Made in Kempen Live wordt later bekendgemaakt.

De vorige edities van Made in Kempen Live in Turnhout en Grobbendonk brachten een groot aantal Kempense ondernemers op de been die kwamen luisteren naar inspirerende verhalen, gevolgd door netwerkmogelijkheden. “Van die succesformule zal niet worden afgeweken”, bevestigt Aurélie Meulemans, eventcoördinator bij Made in.

Wie zolang niet kan wachten om de bijzonder sfeer op een Made in Live-event te proeven, is van harte welkom op 8 december bij Made in Antwerpen Live. Dat vindt plaats bij J&M Catering in Schelle en brengt een reeks prominente sprekers op het podium. Hier vind je het programma en kan je inschrijven. De inschrijvingen lopen tot 30 november.