HR-dienstverlener Daoust heeft zijn 4de vestiging in de provincie Antwerpen en eerste in de Kempen geopend. Die bevindt zich op de Markt in Geel. “De Kempen was voor ons nog een blinde vlek”, zegt regioverantwoordelijke Kim Van de Walle.

De andere zogenaamde JobCenters van Daoust in onze provincie bevinden zich in Antwerpen (2) en Mechelen. Geel was volgens het bedrijf een logische aanvulling op de as Antwerpen-Hasselt, waar ook een kantoor is. Een vestiging op de Markt verdiende de voorkeur omwille van de visibiliteit.

Nationale klanten ondersteunen
“We hebben ons de afgelopen jaren toegespitst op Oost- en West-Vlaanderen”, vertelt Kim Van de Walle. “Vooral in de kuststreek zijn er het voorbije anderhalf jaar kantoren bijgekomen. De Kempen en Limburg waren voorlopig een blinde vlek. We ondersteunen onze nationale key-account klanten door hier nu ook extra kantoren te openen.”

Geel is op 23 oktober geopend, terwijl er ook een kantoor in Noord-Limburg zal worden opgestart. “Op termijn denken we ook aan Turnhout en Herentals”, aldus nog Van de Walle.

Daoust is actief in de belangrijkste domeinen van HR: interim, selectie, coaching en opleiding, outplacement, dienstencheques en de publieke sector. Vorig jaar werd het bedrijf in Franstalig België bekroond tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l’Année. In 2016 was er een omzet van 180 miljoen euro en zette het bedrijf meer dan 5.500 mensen voltijds aan het werk.