Met een uitgebreide receptie voor genodigden hebben Patrick Geudens en Heidi Woestenborghs deze week hun Kvik-filiaal in Turnhout officieel geopend. Heidi werkt al lange tijd in de sector, Patrick komt uit de grafische industrie. Het koppel gelooft 200% in het Scandinavische keukenmerk.

Het duo opende zijn franchisezaak in een nieuwbouw op de hoek van de Steenweg op Gierle en de Horzelenstraat in Turnhout. Een echte zichtlocatie en vlakbij de op- en afrit Turnhout-West van de E34. Met een showroom van bijna 400 vierkante meter en ook nog eens zoveel magazijnruimte biedt het pand voldoende plaats om 14 keukens tentoon te spreiden. “Daarmee hebben we alle keukens uit het Kvik-assortiment”, zegt Patrick Geudens. “Dat blijft trouwens constant. Komt er een keuken bij, dan verdwijnt er 1. Daarnaast hebben we ook nog garderobekasten en badkamermeubilair.”

Versterkende werking
“Ik ben bevriend met iemand die de financiën doet bij Kvik-België”, doet Geudens het verhaal. “Hij stelde me voor om in Turnhout een franchise op te starten. Zelf had ik 20 jaar een eigen bedrijf in de grafische industrie, maar die sector is de jongste jaren sterk veranderd. Dit was een mooie uitdaging, temeer omdat Heidi al voor een aantal bedrijven in de sector werkte.”

Dat er in de buurt van de Steenweg op Gierle al een aantal keukenzaken zijn gevestigd, betekent geen nadeel. “Integendeel”, benadrukt het koppel. “Dat versterkt alleen maar. Zo kunnen mensen makkelijk bij verschillende zaken terecht en de juiste keuze maken.”