DakmanDakman’ is sinds eind vorig jaar de nieuwe dienstverlening bij Schoonmaakbedrijf Perfectie uit Westerlo. ‚Dakman’ reinigt en herschildert daken van particuliere woningen en kantoorgebouwen. „Na de reiniging zorgen wij ervoor dat het dak opnieuw waterdicht is of opnieuw geschilderd wordt”, zegt Johan Verhaegen. De nieuwe dienstverlening van het bedrijf boomt nu al en ‚Dakman’ zoekt extra mankracht.

„We investeerden het voorbije jaar met Schoonmaakbedrijf Perfectie in een nieuwe huisstijl en een nieuwe website en vernieuwden ons wagenpark. 2013 was het beste jaar in tijden en ook de prognoses voor 2014 zijn veelbelovend. Dat is geen verrassing: in tijden van economische crisis investeert men minder in nieuwe dingen, maar gaat men het bestaande beter onderhouden. Schoonmaakdiensten doen het dan meestal goed. Zo ook ons bedrijf. Het geheim is om de juiste kanalen aan te boren. Ook onze nieuwe dienstverlening via de merknaam ‚Dakman’ doet het enorm goed en dus zijn we op zoek naar extra mankracht.”

Schoonmaakbedrijf Perfectie biedt heel wat schoonmaakdiensten aan bedrijven en scholen van glazenwasserij over gevelreiniging tot algemene schoonmaak. Het bedrijf reinigt ook zonnepanelen.  Tot de klantenportefeuille behoren o.a.  Van CalsterPortion Pack, RTV, Heylen-Geerts en Groep Kerkstoel.