Dak Plus staat zelfs op youtube

dak_plusDit is het moment waarop het kaf gescheiden wordt van het koren. De crisis, weet je wel.  Bij Dak Plus in Geel is zaakvoerder Johan Vandebuerie ervan overtuigd dat enkel wie “innovatief bezig is op termijn het verschil zal kunnen maken.”

Dak Plus biedt totaaloplossingen aan  in de bouwsector. Het gaat dan zowel om dakpannen, leien, isolatie, dakramen, zonnepanelen tot roofing, groendaken en onderhoudscontracten. De firma is gegroeid uit het persoonlijk initiatief van Johan Vandebuerie die “bij veel andere firma’s ook geleerd heeft hoe het in feite niet moet.”

Ondertussen is de crisis in de bouwsector wel degelijk voelbaar.  Nogal wat bouwondernemingen hebben het moeilijk, gaan zelfs failliet.  “Ons orderboek zat normaal vol voor de rest van het jaar. Dit is vandaag niet langer het geval. Maar we voelen nog geen druk. We halen het wel.”

Dak Plus “is een kleine KMO met een grote visie. Wij proberen ons op onze eigen manier te positioneren. We zoeken altijd naar een meerwaarde. In het vertrouwen naar onze klanten en het personeel toe, in open communicatie en in loyaliteit. We voeren onze opdrachten trouwens uit met fun. Wat je graag doet doe je immers ook zonder moeite.”  Heel origineel trouwens:  de voorstelling van het bedrijf met een eigen filmpje  op youtube. (Overigens niet de eerste keer).

De bedrijfsleider staat ook geregeld met zijn eigen mensen op het dak. Hij wil voeling blijven houden met het beroep. Dak Plus stelt als BVBA 4 mensen tewerk en tekende verleden jaar voor een omzet van pakweg 600.000 euro.