Feestzaal Daemshof in Noorderwijk heeft de voorbije maanden een flinke gedaanteverandering ondergaan. Maandag heropent de zaak als bistro Julienne en wordt er de klassieke Belgische keuken geserveerd. ‘Smaak op snee’ kreeg de nieuwe naam voor de zaak als ondertitel.

Uitbaters Wilfried Broeckx en Marcella Van Looy draaien al meer dan 2 decennia mee in de horeca. Niet dat hun feestzaal slecht draaide, integendeel. Maar ze waren toe aan een nieuwe formule en dat wordt een bistro met ruim 70 stoelen.

Andere formule
“We waren al een tijdje aan het nadenken over een andere formule. Feesten die duren tot 5 uur ’s morgens kruipen in je kleren, zeker wanneer je de 50 bent gepasseerd”, vertellen ze.

De grote feestzaal veranderde in een sfeervolle ruimte met kleinere tafels, een nieuwe vloer, plafond, verlichting, marmeren tussenschotten, enz. De keuken gaat voor vers en huisgemaakt: varkenswangetjes, gebakken ton, vol-au-vent, filet pur, enz. Inderdaad, de Belgische klassiekers. Een uitgebreid assortiment wijnen is per glas te bestellen.

Voor feesten en seminaries zijn 2 ruimtes van een 30-tal personen ter beschikking.