Culd zet bedrijven in modern grafisch kleedje

culd-createitRuben Horemans en Steffan Blockx zijn reeds meerdere jaren actief in de reclamewereld en hebben ruim een jaar geleden besloten om samen een vennootschap op te richten. Samen hebben ze een mooie klantenportefeuille bijeengewerkt met oa. Ecover, Femma, Phixion Creation, B.B.T. enz.

Vanuit hun opleiding van enerzijds digitale grafische vormgeving en anderzijs IT worden de krachten gebundeld. Ze vullen elkaar op die manier perfect aan.

De diensten van Culd zijn zeer uiteenlopend. Het gaat van het opfrissen van een logo tot het uitwerken van een volledig huisstijl. De klant kan bij Culd terecht voor zowat alle aspecten van de communicatie, bestaande uit webdesign, print, branding, sociale media, sign en lettering. Full service is de meerwaarde.

Ook andere reclame- en communicatiebureaus doen een beroep op de diensten van Culd waaronder Kunstmaan en Branding Today. “Ze hebben altijd vrij specifieke opdrachten voor ons waarvoor technische kennis en ervaring vereist is.”
Om hun klanten nog beter van dienst te zijn is Culd de mogelijkheid aan het bekijken om verder uit te breiden. Er wordt binnen afzienbare tijd verhuisd naar een nieuw pand op de Heizijde in Turnhout. “Vandaar dat wij nu tijdelijk vanuit de vestiging van onze partner Create IT in Lichtaart opereren”, zegt Ruben Horemans nog.