Bram Gers (links) en Erwin Dielens.

Bram Gers (links) en Erwin Dielens.

Cuisine Catering, het bedrijfje van Bram Gers, is zopas verhuisd naar het bedrijvencentrum Parklaan 22 in Turnhout. Daar installeerde hij een volledig nieuwe, professionele keuken en creëerde hij ook een vergaderruimte tot 40 personen. Met de meetingruimte mikt hij in eerste instantie naar bedrijven, maar hij maakt er ook gebruik van om er zijn particuliere klanten te ontvangen. De jonge ondernemer is nog maar elf maanden actief als zelfstandige en legde al een mooi parcours af. Zo kon hij al verschillende grote klanten binnenhalen en nu zet hij dus de stap naar een nieuw pand.

Samen met de verhuizing sloot Gers een partnership met Erwin Dielens van eventontwikkelaar The Roc uit Nijlen. “Ik ben goed in koken maar kreeg vaak de vraag naar de ontwikkeling van eventconcepten”, vertelt Bram Gers. “Daarvoor heb ik nu een samenwerking opgezet met Erwin.”

Creatief met elk budget
Dielens was jarenlang actief als eventmanager voor een grote, internationale firma. Twee jaar startte hij als zelfstandige. “Ik ga heel nauw samenwerken met Bram”, vertelt hij. “Bram doet de keuken, ik de invulling van het productionele. Het is een grote misvatting dat werken met een event manager of agency veel geld kost. Dat kan maar het hoeft niet. De kunst bestaat erin om creatief te zijn met elk budget.”

De twee leerden mekaar kennen tijdens een gezamenlijke opleiding bij Unizo voor startende ondernemers. Voor hun gezamenlijke project richten ze zich op de Antwerpse en Limburgse Kempen en het zuiden van Nederland. De eerste opdrachten zijn intussen binnen en daarvoor zijn ze op zoek naar eventmedewerkers.

De wekelijkse bijeenkomsten van de pas opgestarte netwerkgroep BNI Noorderkempen vinden sinds kort plaats in de nieuwe vestiging van Cuisine Catering. Die wordt ook ter beschikking gesteld als tentoonstellingsruimte.