CT Paramedics uit Grobbendonk lanceert een nieuwe afdeling: CTP Connect. Via het platform kunnen hulpbehoevenden over heel Vlaanderen alle soorten thuishulp bestellen. “Het stelt hen in staat om langer, veiliger en zelfstandiger thuis te blijven wonen”, zegt zaakvoerder Mike Celis.

“Met CTP Connect geven we mensen die door ziekte of ouderdom hulpbehoevend zijn, de kans om zich met al hun thuiszorgvragen te richten tot 1 centraal aanspreekpunt”, legt zaakvoerder Mike Celis uit. “Willen ze thuisverpleging, poetshulp, een kapbeurt aan huis, warme maaltijden of niet-dringend ziekenvervoer aanvragen? Dan hoeven ze niet zelf op zoek te gaan naar een dienstverlener in hun buurt, CTP Connect doet dat in hun plaats.”

Heel Vlaanderen
De verpleegkundigen met wie CTP Connect samenwerkt, passen de officiële RIZIV-tarieven toe en werken via derdebetalersregeling. “De verpleegkundigen regelen de betaling dus rechtstreeks met het ziekenfonds van de zorgvrager”, verduidelijkt Mike Celis. “Poetshulp, huishoudhulp, strijkhulp en kleine boodschappen kunnen worden betaald worden met dienstencheques. Voor de andere diensten hanteren onze partners marktconforme tarieven.”

CTP Connect biedt de thuiszorgdiensten aan in heel Vlaanderen. Het ziet erop toe dat alle partners voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die het bedrijf hanteert. Daarnaast biedt het ook een personenalarm en verschillende sleutelsystemen aan zodat mantelzorgers en professionele zorgverleners makkelijk toegang krijgen tot de woning.

CT Paramedics levert sinds 2005 gespecialiseerde diensten aan zelfstandige thuiverpleegkundigen en andere thuiszorgverleners. Het bedrijf organiseert voor hen ook opleidingen.