Vlnr: Annick Breusegem (Medsoft), Elly T'Seyen (CT Paramedics) en Nathalie Lecocq (Medsoft).

Vlnr: Annick Breusegem (Medsoft), Elly T’Seyen (CT Paramedics) en Nathalie Lecocq (Medsoft).

Na de samenwerking die vorig jaar werd aangekondigd, halen CT Paramedics uit Grobbendonk en Medsoft uit Merchtem de banden nog strakker aan. Het Kempense bedrijf levert een brede waaier van diensten voor thuisverpleegkundigen zoals een tarificatiedienst, opleidingen en praktijkondersteuning. Medsoft specialiseert zich in softwareoplossingen, waaronder het pakket EasyNurse.

In 2015 sloegen CT Paramedics, Medsoft en Verpleging aan Huis (Veratar) via EASiX de handen in elkaar om EasyNurse uit te breiden naar erkende diensten en nog performanter te maken. Vanaf 1 september stellen CT Paramedics en Medsoft hun diensten, opleidingen, software en knowhow samen ter beschikking van hun klanten.

Toetreden
“Dankzij de nauwere samenwerking kunnen de klanten van Medsoft die dat wensen, vanaf 1 september toetreden tot de erkende dienst voor thuisverpleging CT Paramedics”, legt Elly T’Seyen, CEO van CT Paramedics, uit. Het bedrijf werkt momenteel vanuit kantoren in Grobbendonk en Herstal. Het kantoor van Medsoft in Merchtem wordt de derde uitvalsbasis. Later nemen ze hun intrek in een ruimer pand waar CT Paramedics onder meer ook opleidingen zal organiseren. Zo kan het bedrijf zijn klanten in Brussel, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen en Namen een nog betere dienstverlening bieden.