De Waregemse houtgroep Cras heeft in Herenthout de 14de Cras Woodshop geopend. 670 professionals uit de ruime regio kwamen het glas heffen en zagen dat het goed was. De keuze voor de Kempen kwam er niet zomaar.

“De provincie Antwerpen is voor ons uiteraard geen onbekend terrein”, vertelt Woodshops-manager Dirk Van Houwe. “We hebben er al een flink aantal klanten. Maar het ontbreken van een fysiek afhaalpunt was een gebrek om de juiste ondersteuning en service te kunnen bieden in deze belangrijke regio.  Onze strategie is om lokaal bij onze klanten aanwezig te zijn met raad en voorraad. Dat we daar werk van maken, bewijst ons netwerk van intussen 14 Woodshops verspreid over heel België.“

Alliantie
Door de ligging aan afrit 21 van de E313 is deze nieuwe Cras Woodshop alvast goed bereikbaar. Er blijkt echter nog een extra factor die deze locatie zeer interessant maakt voor de houtvakman. “We hebben ook het geluk om als buur een bedrijf als Van den Broeck-Prolians te hebben”, gaat Dirk Van Houwe verder. “Dit is een gevestigde waarde in de regio en ook een echte meerwaarde voor onze klanten want hun assortiment in gereedschappen, beslag en veiligheid sluit perfect aan bij dat van Cras Woodshops. Het was dan ook een goede gelegenheid om voor dit evenement de handen in elkaar te slaan. Ik zie er naar uit om onze krachten ook in de toekomst nog verder te bundelen.”

Tijdens het openingsevent werd bekendgemaakt dat Woodshop een 15de vestiging aan het bouw is in Antwerpen-stad.