Computerbedrijf IT4C opent vestiging in Turnhout

Turnhout trekt steeds meer kleinere ondernemingen aan. Ook het computerbedrijf IT4C heeft een eigen vestiging geopend in de hoofdstad van de Kempen. IT4C heeft voortaan een adres op de Everdongenlaan 15.

De nabijheid van talloze grote en kleine ondernemingen in en om Turnhout is een aantrekkelijk gegeven voor computerbedrijven. Die kunnen er hun knowhow op het vlak van netwerken, infrastructuur, servers, back-upsystemen en software kwijt.

IT4C: letterlijk IT for compagnies. De onderneming is opgezet in een samenwerkingsverband tussen de computerbedrijven D-Trading uit Malle en Westsys uit Lendelede en tevens het adviesbureau DLV. D-Trading was zelf al actief in de Noorderkempen terwijl IT4C zelf al actief was in Limburg en Oost-Vlaanderen. DLV heeft als adviesbureau een netwerk over heel Vlaanderen. Het is daarom niet toevallig dat IT4C ook gehuisvest werd in het nieuwe gebouw van DLV.

IT4C viseert volgens Hilde De Wachter vooral de landbouwbedrijven uit de regio en de KMO’s. Het nieuwe kantoor wordt aangestuurd door Christophe Van den Bogaert.