Complimenten voor de Kempen

ComplimentendoosDe marketing- en communicatieconsultants van Antenno uit Berchem pakken in de aanloop naar Complimentendag (1 maart) uit met een originele actie. Het bureau creëerde een Complimentendoos, waarmee je collega’s, medewerkers of klanten kan verrassen. De opbrengst gaat integraal naar de vzw ‘Een hart voor ALS’. 

De Complimentendoos van Antenno bevat 50 kaartjes met een compliment erop. Je kan de doos centraal op je bureau of in je onderneming opstellen. Zo krijgen collega’s de kans om elkaar, klanten of leveranciers te verrassen met een compliment. “Dit initiatief past helemaal binnen onze filosofie dat marketing een attitude is”, zegt zaakvoerder Stefan Coucheir. “Het is onze bedoeling om organisaties klantgerichter te laten denken, handelen en communiceren, om op die manier waardevoller te worden voor hun medewerkers en klanten. Door complimenten te geven, denk je oprecht aan je interne en externe klant en maak je je zo waardevoller. Complimenten geven is voor ons ‘de marketing attitude’.”

Een Complimentendoos is verkrijgbaar via www.geefeencompliment.be. Een doos kost 40 euro en wie voor 19 februari bestelt, krijgt de doos op 1 maart geleverd. Deelnemers aan de actie geven een compliment met een Hart, want met de opbrengst steunt Antenno de vzw ‘Een hart voor ALS’. ALS is een neuromusculaire aandoening die leidt tot verlamming van levensnoodzakelijke spierfuncties. Bij Alain Verspecht, een klant van Antenno, werd in 2006 ALS vastgesteld.