Communicatiebureau Juneau Cayenne verhuist naar Turnhout

juneau cayenneCommunicatiebureau Juneau Cayenne neemt op 1 september haar intrek in Kantoor 99 in Turnhout op het kruispunt van de Kempenlaan, Steenweg op Antwerpen en De Merodelei. Zaakvoerder Nicole Verbeeck koos voor een commerciële topligging op een belangrijk kruispunt in Turnhout. “De oude bandencentrale werd enkele jaren geleden getransformeerd tot één van de meest stijlvolle kantoorlocaties in Turnhout”, vertelt Verbeeck. “De gevel heeft altijd al mijn aandacht getrokken en ben ervan overtuigd dat de nieuwe locatie dicht bij veel van onze klanten kan helpen om onze naambekendheid verder uit te bouwen”.

De huidige locatie van Juneau Cayenne in Lichtaart werd te klein met de uitbreiding van Juneau Cayenne. “We verwelkomen binnenkort een grafisch vormgever in ons team die zal verantwoordelijk zijn voor onze grafische afdeling. In Turnhout bouwen we binnenkort in ons nieuwe kantoor verder aan de groei van Juneau Cayenne met sterke verankering in de Kempen. Ik ben blij met de weg die we al hebben afgelegd sinds de oprichting begin 2011. We hebben een diverse klantenportfolio uitgebouwd en zetten ons in voor klanten zoals KPMG, FlandersBio, Janssen Pharmaceutica, Strategische Projectenorganisatie Kempen (SPK), Netropolix, DMG-Security, Atelier Couture, LedLux, Dafra Pharma, … We hebben veel zin om meer Kempense bedrijven en organisaties te helpen groeien.”

Juneau Cayenne is gespecialiseerd in marketing, communicatie en public relations. Zij lanceren nu een gespecialiseerde divisie Juneau Cayenne Life Sciences & Healthcare. “We proberen via die weg met een unieke verzameling van competenties een gespecialiseerde communicatieondersteuning te bieden voor de life sciences en healthcare sector”, vertelt Nicole Verbeeck. “In de eerste plaats focussen we ons op ons land, maar misschien in de toekomst ook wel daarbuiten.”