Codisys fuseert met Codipack

codipackCodipack Group uit Olen kondigt de fusie aan van 2 dochterbedrijven: Codisys en Codipack. Codipack is gespecialiseerd in etiketten, printers, etiketteer- en codeersystemen. Voor software en mobiele oplossingen deed Codipack altijd een beroep op Codisys, een dochteronderneming verantwoordelijk voor de integratie van systemen bij de klanten.

Vanaf 27 juli fuseert Codisys met Codipack om zo als één bedrijf te opereren waardoor ze de werking en dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Voordelen
“Zowel voor de huidige klanten als voor nieuwe klanten heeft dit enkele voordelen: een centraal aanspreekpunt, meer efficiëntie, een snellere opvolging en een gemeenschappelijke expertise”, zegt het bedrijf in een mededeling. “Eveneens zal in de ontstane IT- en integratiedivisie van Codipack geïnvesteerd worden in organisatie en extra personeel.”

De fusie volgt op de vernieuwing van de kantoren in 2015 om klanten en leveranciers beter te ontvangen, een investering van 1,5 miljoen euro. Codipack Group is een specialist in labeling, coding, IT & mobility solutions. Het bedrijf wordt geleid door Walter Imberechts en bestaat ruim 25 jaar.