Codipack verbouwt en breidt uit voor 1,5 miljoen euro

Codipack Group bijt in het stofCodipack Group uit Olen, totaalspecialist in codering en etkettering, is gestart met verbouwingswerken aan het hoofdkantoor op de Industrielaan in Olen. Zowel de parking, de gevel als het volledige interieur worden in een nieuw jasje gestoken. Aannemingsbedrijf Beneens voert de werkzaamheden uit. Het project verloopt in twee fasen van telkens drie maanden waarbij eerst de volledige benedenverdieping en nadien de bovenverdieping aan bod komen.

“We groeien jaar na jaar”, zegt zaakvoerder Walter Imberechts. “Maar de infrastructuur voldeed niet meer aan de huidige normen. Onze nieuwe kantoren zijn niet alleen milieuvriendelijk en energiezuinig maar bieden met twee extra vergaderzalen meer mogelijkheden om klanten en partners te ontvangen of opleidingen en seminaries te geven.”

Capaciteitsuitbreiding
De investering van 1,5 miljoen euro heeft niet alleen betrekking op de renovatie, maar ook de productiedivisie van zelfklevende etiketten wordt hiermee gemoderniseerd en uitgebreid in capaciteit.

“Wie benieuwd is naar het resultaat, moet weliswaar nog even geduld oefenen. De metamorfose, en dat is nog een understatement, is door iedereen te bewonderen op zondag 4 oktober tijdens de Open Bedrijvendag. Dan viert Codipack haar 25-jarig bestaan,“ besluit Walter Imberechts.