De identificatie-etiketten van Codipack uit Olen voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van voedselveiligheid en hygiëne. Dat is gebleken tijdens de jaarlijkse audit, waarbij Codipack Group haar bestaande BRC-B certificering verhoogde naar een BRC-AA certificaat.

Zo’n BRC-norm is essentieel voor een bedrijf dat aan de voedingsindustrie levert. Om aan de norm te voldoen wordt een bedrijf gecontroleerd op meer dan 300 punten. Wie minder dan 10 opmerking krijgt, behaalt het felbegeerde AA-certificaat.

Fier op resultaat
“Het BRC-AA certificaat betekent dat we voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen op het vlak van voedselveiligheid en hygiëne voor alles wat te maken heeft met onze etiketten”, legt zaakvoerder Walter Imberechts uit. “De bezitters van een BRC-certificaat worden elk jaar aan een nieuwe, strenge audit onderworpen. Het certificaat is dus 1 jaar geldig. De garantie dus dat zowel onze productie, magazijnen als technische dienst continu volgens de strengste normen aan de slag zijn. Een resultaat waar wij terecht fier op mogen zijn.”

De Codipack Group heeft vestigingen in Olen en Eindhoven. Naast de eigen productielijnen voor etiketten is Codipack gespecialiseerd in etiketteer- en codeeroplossingen: etikettenprinters, etiketteermachines, industriële inkjet & laser, softwareaansturing en barcodescanning.

“Met 60 medewerkers zijn we de voorbije 27 jaar uitgegroeid tot een totaalspecialist in identifcatie-oplossingen en behoren daarmee tot de top in de Benelux”, aldus nog Walter Imberechts.