Codipack produceert voedselveilige etiketten

codipack0881Codipack Group uit Olen heeft het BRC-certificaat behaald voor haar etikettenproductie. Dat beschrijft onder andere de criteria waaraan verpakkingsmaterialen en etiketten voor de voedingssector moeten voldoen om die te mogen leveren.

“Het behalen van het BRC-certificaat was één van de absolute doelstellingen voor dit jaar”, zegt CEO Walter Imberechts. “Steeds meer klanten hechten belang aan deze normering en ook wij dragen voedselveiligheid hoog in het vaandel. Onze etiketten stonden al garant voor een uitstekende kwaliteit maar met het BRC-certificaat zetten wij dit extra kracht bij.

Nieuwe uitdaging
Vóór de uitreiking van het certificaat onderging Codipack een grondige screening. Een hygiënische productieomgeving, milieuvriendelijkheid, productiestandaarden,… De auditor controleerde alles. “Ik ben trots op de inspanningen die wij geleverd hebben en heb meteen een doelstelling gelanceerd voor 2017: de ISO 9001-norm. Met het huidige enthousiasme ben ik er zeker van dat we ook dat diploma zullen behalen,” besluit Walter Imberechts.