Koffiebar Tati Coffee Roasters uit Turnhout stapt in de formule Coffee & Coach van Werk met Zin, een organisatie die zich toelegt op (loopbaan)coaching. Coaches houden zitdagen in koffiebars en wie wil kennismaken, komt langs. Doel is de drempel naar coaching te verlagen.

Over heel Vlaanderen hebben zich 26 coaches aangesloten bij Werk met Zin. Sinds dit jaar is ook Joke Voorspoels uit Olen coöperant. “Veel mensen ervaren nog altijd een drempel om een beroep te doen op een coach. Daarom werden de kennismakingssessies Coffee & Coach in het leven geroepen. Als coach is het belangrijk om dichtbij de mensen te staan. Dit concept laat ons toe om in een sfeervol en gezellig kader een eerste kennismakingsgesprek te houden.”

Win-win
Toen Bart Driessens van Tati Coffee Roasters de vraag kreeg om deel te nemen aan Coffee & Coach, twijfelde hij niet: “We staan steeds open voor nieuwe en creatieve ideeën en dit is een win-win voor iedereen. Wij bieden onze klanten een unieke meerwaarde, terwijl de coaches en de deelnemers hier bij ons elkaar beter leren kennen tijdens een gesprek met een lekkere koffie.”

Via sociale media en een website communiceert Werk met Zin de tijdstippen en locaties van de Coffee & Coacsessies. Op die consultatiemomenten houdt een coach zich zo’n 2 uur ter beschikking. Geïnteresseerden kunnen dan vrijblijvend en zonder afspraak langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Joke Voorspoels is de eerste keer te vinden in Tati Coffee Roaster op dinsdag 24 oktober.