Cibor investeert 2 miljoen in nieuw bedrijfspand

???????????????????????????????Betonspecialist Cibor heeft vandaag zijn intrek genomen in het nieuwe bedrijfspand aan de Ambachtsstraat in Meerhout. Het bedrijf investeerde 2 miljoen euro in de nieuwe vestiging. Cibor is Belgisch marktleider in betonboringen en lekdetectie.

Veertien jaar was Cibor gevestigd aan de Molseweg in Geel. “Het gebouw was veel te klein geworden”, zegt zaakvoerder Patrick Peeters. “We zijn dan gaan uitkijken naar een nieuwe locatie en hebben een nieuwbouw gezet met een oppervlakte van 2000 vierkante meter. In die veertien jaar evolueerden we van een twintigtal werknemers tot een vijftigtal op dit moment, veelal technici die actief zijn in heel België, zowel Wallonië als Vlaanderen.”

Nu meer plaats
Het verschil tegenover vroeger is dat de kantoren nu groter zijn, maar ook het magazijn en de werkplaats. En er is nu voldoende parkeergelegenheid voor de veertig bestelwagens. De Cibor Groep groepeert een aantal specialiteiten: betonbewerkingen, lekdetectie, bouwpathologie en hersteltechnieken.

Vanuit de nieuwe uitvalsbasis koestert Cibor forse ambities. “We willen marktleider worden in de sectoren waar we dat nu niet in zijn. Met kousherstellingen bijvoorbeeld zijn we nu twee jaar bezig en willen we de nummer 1 worden in België. En indien mogelijk willen we internationaal gaan, naar Frankrijk en Nederland”, besluit Patrick Peeters.