CheckMarket, gespecialiseerd in enquêtesoftware, is van de Otterstraat naar de Parklaan in Turnhout verhuisd. Het bedrijf blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en was door de groei van de afgelopen jaren toe aan een groter pand. Het nieuwe is dubbel zo groot als het oude.

“Een nieuwe gebouw was een logische stap voor ons door de uitbreiding van onze klantenportefeuille”, aldus managing partners Lara Houet en Alexander Dobronte. “Door een combinatie van retro-elementen en modern design met frisse kleurtjes, willen we een ontspannen en inspirerende werkomgeving creëren voor onze werknemers.”

CheckMarket legt zich toe op online en schriftelijke enquêtes. De online tool en diensten worden gebruikt door overheidsbedrijven, grote ondernemingen, KMO’s en particulieren over de hele wereld. Het bedrijf is actief in meer dan 150 landen en telt grote Belgische en internationale bedrijven als klant: Proximus, bpost, NMBS, L’Oréal, enz.

Bijzondere ligging
In het nieuwe gebouw beschikken de medewerkers over open werkruimten, een bar, ontspanningsruimte en een overdekte fietsenstalling. Daarnaast gaan ze resoluut voor groen. Zo maakt het bedrijf gebruik van passieve koeling, dat een laag energieverbruik garandeert. Ook de ligging van het pand is bijzonder. “Met aan de voorkant de Turnhoutse Ring en aan de achterkant de Aa-vallei staan we met 1 been in de stad en met het andere in de natuur”, aldus Lara Houet. Het vroegere pand in de Otterstraat staat te huur.