Chaudfroid beste traiteur van België

chaudfroidTraiteur en feestcateraar Chaudfroid uit Geel heeft nu alle reden om zelf een feestje te bouwen. Op de Horeca Awards behaalden ze de eerste plaats in de categorie ‘Traiteurs en feestcateraars’. Zaakvoerder Paul Mortelmans noemt de onderscheiding ‘een bekroning’.

Het was al de vierde keer dat Chaudfroid genomineerd was voor de award. Vorig jaar eindigde het bedrijf derde en dit jaar werd het laureaat. “De jury prees onze veelzijdigheid”, vertelt een gelukkige zaakvoerder. “We verzorgen feesten van twintig tot tweeduizend personen.”

In heel Vlaanderen en delen van Nederland
Chaudfroid bestrijkt het volledige gamma: warme en koude buffetten, barbecues, winterbarbecues in speciale wages, drankwagens, reuzenpannen, enz. Vooral om die reuzenpannen met een diameter van 2m is de cateraar bekend. Vier mensen zijn permanent in dienst, maar de ploeg kan worden uitgebreid tot dertig wanneer dat vereist is. Het actieterrein beslaat heel Vlaanderen en een deel van Nederland. “In Yerseke verzorgen we geregeld de maaltijden op omgebouwde visserssloepen waarop teambuildingactiviteiten voor bedrijven worden georganiseerd”, geeft Mortelmans als voorbeeld.

“Deze Horeca Award betekent een erkenning voor al de jaren die we bezig zijn”, zegt de zaakvoerder. Hij startte achttien jaar geleden in bijberoep en maakte daar zeven jaar geleden zijn hoofdberoep van. “We willen 100% tevredenheid van al onze klanten en verder doen zoals we bezig zijn.”