Channel Award 2013 voor VanRoey.be

pat_foto_2Het informaticabedrijf VanRoey.be (Turnhout, Geel) kreeg tijdens een exclusief evenement voor de Belgische ICT-wereld de Channel Award 2013 toegekend als Best B2B Reseller. De stemming gebeurde live tijdens een manifestatie in het Brusselse Jubelpark. VanRoey.be haalde de prijs binnen met een ruime voorsprong. In het segment small en medium business figureerde VanRoey.be tussen grote spelers als Microsoft, Samsung, HP en Dell.

VanRoey.be is een onderdeel van de Van Roey ICT Group. De groep werd pakweg 20 jaar geleden opgericht door Pat Van Roey en heeft zich in al die jaren opgewerkt tot een van de meest toonaangevende ICT-bedrijven van de Kempen.

VanRoey.be oriënteert zich naar de zakelijke eindgebruikers en zet de focus op storage en server- en netwerkoplossingen. De 50 specialisten van het bedrijf ontwikkelen tevens Apps voor tablets, oplossingen voor de bouw- en installatiebedrijven, doen aan automatisering van documentmanagement, werken de elektronische facturatie uit enz.

Zaakvoerder Pat Van Roey “is zeer tevreden met de erkenning vanuit de sector. Dit is de duidelijkste bevestiging voor het ganse team van onze dagelijkse inzet en zorg voor onze klanten en onze partners. Het is de kers op de taart van 20 jaar werk. Ik dank daarom mijn ganse team. Het zijn de mensen die het verschil maken.”

Het Brussels evenement werd bezocht door pakweg 500 genodigden van toonaangevende informaticaproducenten, verdelers en verkopers.

Bij de Van Roey ICT Group werken zo’n 110 mensen. Het bedrijf tekent voor een omzet van pakweg 20 miljoen euro. VanRoey.be heeft 50 mensen op de payroll.