CenC Media stelt infrastructuur open voor vertegenwoordigers

cenc mediaCenC Media uit Beerse heet voortaan vertegenwoordigers welkom die tussen 2 afspraken door een plaats zoeken om te werken. Het heeft daarvoor een aparte ruimte ingericht en biedt die aan onder de naam NetworkOffice. Geïnteresseerden beschikken er over allerlei faciliteiten.

Met de nieuwe dienstverlening zet CenC Media een volgende stap in de omvorming van een computerwinkel voor particulieren naar een B2B-partner. “De ruimte wordt ’s avonds al gebruikt door mensen die opleidingen geven”, legt zaakvoerder Chris Knaepkens uit. “De vraag kwam om er ook overdag gebruik van te kunnen maken.”

Verder werken
Met het NetworkOffice richt het bedrijf zich in hoofdzaak tot vertegenwoordigers die in de streek afspraken hebben. “Het gebeurt dat ze vroeger klaar zijn en dan tijd over hebben om naar de volgende afspraak te gaan. Of ze willen hun volgende meeting nog voorbereiden. In de plaats van op café of in hun auto te werken, zijn ze hier welkom. Er is een internetverbinding, ze kunnen skypen met het hoofdkantoor en ze zitten hier rustig in een afgesloten ruimte.”

Voor het gebruik rekent CenC Media een vergoeding per half of volledig uur. “Ik ben ervan overtuigd dat hier belangstelling voor is”, benadrukt Cnaepkens. “Er is heel wat bedrijvigheid in de buurt, onder meer op de industriezone in Beerse. Met dit initiatief komen we tegemoet aan een reële behoefte.”