outside allianceOutside Alliance is een nieuw samenwerkingsverband tussen Cuisine Catering uit Turnhout, meeting designer The ROC en graficus Kiki Websites. Of anders gezegd: Bram Gers, Erwin Dielens en Frederiek van Vliet. Samen bieden ze totaalconcepten aan voor meetings en events. “101 gekke ideeën”, noemt Bram Gers van Cuisine Catering het.

Gers en Dielens kondigden al eerder een samenwerking aan. Nu is ook van Vliet mee in het verhaal gestapt en presenteren ze zich onder een gezamenlijke noemer: Outside Alliance. “Door de samenwerking kunnen we ons samen onderscheiden in bedrijfsevents door de unieke combinatie van een prachtige locatie, culinaire verwennerij, de nodige entertainmentfactor, professioneel geluid, sfeerverlichting en gezellige decoratie. Wij zorgen voor de gehele praktische organisatie van a tot z, zodat de klant zorgeloos kan genieten.” Zo de klant dat wil hoort daar zelfs een Facebookcampagne en een speciaal logo bij.

Samen sterk
“Ieder van ons blijft wel zijn eigen ding doen”, benadrukt Bram Gers. “Wie enkel catering nodig heeft, blijft daarvoor terechtkunnen bij Cuisine Catering. En zo geldt dat voor ieder van ons. Volgende week zitten we samen met bedrijven over een totaalconcept en dan presenteren we ons als Outside Alliance.” Het drietal heeft zich omringd met freelancers die elk onderscheidend zijn in hun vak.

Cuisine Catering beschikt sinds kort over een nieuwe website, waarop ook de nieuwe partnerlocaties terug te vinden zijn zoals de voormalige gevangeniskapel in Merksplas en Kasteel de Renesse in Oostmalle.