Voetbalclub ASV Geel en Entre Deux Côtes slaan de handen in mekaar. De Geelse cateraar levert voortaan de maaltijden tijdens de thuismatchen en tegelijk gaat Entre Deux Côtes de vernieuwde Yellow VIP Lounge promoten voor allerlei bedrijfsevents.

“We zochten al langer naar een manier om het diner-gebeuren naar een hoger niveau te tillen”, vertelt Koen Peeters van de commerciële cel van ASV Geel. “Wij hebben al een aantal partnerlocaties in de buurt, zoals De Kapelhoeve in Turnhout, maar niet in ons eigen Geel”, vult Bert Josten van Entre Deux Côtes aan. “Hoewel we van Geelse bedrijven geregeld daar vraag naar krijgen.”

Upgrade
Recent kreeg de VIP-ruimte in het voetbalstadion een ferme upgrade en werd die gedoopt tot de Yellow VIP Lounge. “Dit kadert in het verder professionaliseren van onze club, in alles in een betere structuur gieten”, zegt Koen Peeters. “We krijgen zeer goede reacties, ook tijdens onze Open Coffee die zopas in de vernieuwde ruimte plaatsvond.”

“We gaan de VIP-ruimte nu mee inschakelen als feestlocatie en voor de organisatie van bedrijfsevents. In die zin is er ook een beamer en andere apparatuur geïnstalleerd”, aldus nog Bert Josten.

Entre Deux Côtes heeft intussen 5 vaste werknemers in dienst en doet ter gelegenheid van events een beroep op een team van losse medewerkers. “2 vacatures krijgen we al een hele tijd niet ingevuld, namelijk die van kok en maitre”, besluit de zaakvoerder.

ASV Geel speelt in de eerste Amateurklasse. Op 20 september staat de bekertopper tegen AA Gent op het programma.