Catena Company lanceert Allington

Oprichter Eddy Smets.

Oprichter Eddy Smets.

Catena Company uit Turnhout kondigt de oprichting aan van Allington, het enige Authorised Appel IT Training Center in Vlaanderen. Allington richt zich op de ondersteuning en opleiding van bedrijven die Appel IT-toepassingen willen integreren in hun business.

“Apple is al langer vertrouwd terrein voor heel wat creatieve bedrijven maar sinds de komst van iOS-toestellen zoals de iPhone zien we ook een stijging in populariteit in andere sectoren”, zegt Wim Becker, managing partner bij Catena Company. “Omdat de vraag naar Apple IT-integratie van bedrijven zo groot werd, besloten we Allington in het leven te roepen om gerichte begeleiding te kunnen geven.”

Expertise
Eddy Smets, oprichter van Catena Company: “Al sinds de start was er een hoge graad van expertise en affiniteit met Apple-oplossingen bij onze medewerkers. Met Allington willen we nu nog gerichter inzetten op onze expertise in nauwe samenwerking met Apple zelf, als lid van het Apple Consultants Network. Via ons kunnen klanten rekenen op een rechtstreeks support-line bij Apple.”

De oprichting van het submerk luidt een nieuw tijdperk in voor Catena Company, dat de voorbije jaren sterk kon groeien. “Door de uitbreiding van onze diensten zijn we trouwens op zoek naar nieuw talent”, klinkt het nog bij het bedrijf.