Zaterdag 11 augustus opent interieurwinkelketen Casa een nieuwe winkel in het Olen Shopping Park. “Met de verhuizing van het hoofdkwartier van Itegem naar Olen vonden we het heel belangrijk om in de directe omgeving van het hoofdkantoor een winkel te openen”, zegt Donna Herreria, coördinator communication & pr bij Casa.

De Belgische keten ging voorjaar 2017 van start met wat ze het Casa 20.20-project noemde. Dat hield onder meer de sluiting van een aantal vestigingen in, samen met de start van een aangepast winkelconcept en een vernieuwd assortiment. “Het nieuwe pand in Olen wordt volledig ingekleed volgens het nieuwe concept, met een industriële look”, aldus Herreria. “Het is de bedoeling dat klanten in elke Casa dezelfde ervaring krijgen. De nadruk ligt op inspiratie en de winkel wordt zo opgedeeld dat de klant op ontdekking kan doorheen verschillende werelden: tafel, keuken, badkamer, enz.”

Oostelijk deel
Wat de Kempen betreft, zijn er al winkels in Itegem en Turnhout. “Er was vraag van onze klanten om een winkel in de omgeving van ons hoofdkantoor te openen. Met Olen zijn we ook vertegenwoordigd in het westelijk deel van de Antwerpse Kempen”, aldus de woordvoerster.

De nieuwe shop heeft een oppervlakte van 440 vierkante meter en wordt ondergebracht bij Atita Papierwaren, waar de locatie nu in 2 delen is gesplitst. Er gaan 4 medewerkers aan de slag.