Carud boekt twee werven per week

Met een crisis kun je als ondernemer ook je voordeel doen. “De mensen halen nog zo weinig rendement op hun spaargeld dat ze er de voorkeur aan geven om meer te investeren in hun huizen”, zegt Carine Thaens van verandabouwer Carud uit Mol.

Carud heeft in de Kempen een biezonder goede reputatie op het vlak van verandabouw. Het bedrijf doet echter ook aan gevelbekleding en dakwerken. De sector doet het uitstekend. Zeker Vlamingen investeren voluit in hun vastgoedpatrimonium. Er zijn trouwens geen alternatieven.
Carine Thaens trekt vandaag Carud helemaal op haar eentje. Ze geeft er de voorkeur aan om haar binnengehaalde contracten uit te besteden aan onderaannemers.

Het gaat effectief ontzettend goed. Carine boekt twee orders per week. Een verschroeiend tempo “maar best haalbaar als je maar je job kent”, zegt ze. Carud heeft weliswaar twee moeilijke boekjaren achter de rug maar mag zeker niet klagen. “Ik ben best tevreden over mijn resultaten. Die van dit jaar zullen ongetwijfeld nog beter zijn dan die van 2012”.