Carlogic neemt de kaap van honderd garagisten

carlogicCarlogic, het softwareprogramma dat zich richt tot de onafhankelijke garagehouder, heeft recent de kaap van de honderd gebruikers overschreden. Omdat ontwikkelaar JCON uit Beerse gelooft in een verder potentieel, is de website nu in een nieuw kleedje gestoken.

Carlogic bestaat sinds 2009 en wil het leven van de onafhankelijke garagehouder vergemakkelijken. “Onze doelgroep zijn eenmanszaken maar ook onafhankelijke garages die verschillende mensen in dienst hebben”, zegt John Vanleeuwe van JCON. Het programma bestaat uit een basispakket waarmee je eenvoudig autofiches en facturen maakt, maar via verschillende modules is het makkelijk uitbreidbaar naar stockbeheer, Carpass doorgave, tijdsregistratie, financieel beheer, enz.

Actiever markt benaderen
De huidige gebruikers liggen verspreid over het Vlaamse land. “We overtuigen de garagisten op basis van onze goede prijs en de persoonlijke support en het persoonlijk contact”, aldus de zaakvoerder van JCON. “We hebben eigenlijk nooit reclame gemaakt voor dit product. De mensen kwamen bij ons via de vroegere website en ook meer aan meer via mond-aan-mondreclame. Met de nieuwe website gaan we nu actiever de markt benaderen. Want ik ben ervan overtuigd dat er nog heel wat garagisten zijn die nog werken met Word, Exel verouderde DOS-programma’s of programma’s die niet meer worden ondersteund. Er ligt voor ons nog een mooi potentieel.”

Om de verwachte groei op te vangen neemt JCON in 2016 een extra helpdeskmedewerker in dienst.