Canal 23 en Kube 23, de werkmaatschappijen achter twee logistieke centra langs de E313 in Geel (ENA23), smelten samen met Warehouses De Pauw (WDP). In totaal gaat het om meer dan 30.000m2 oppervlakte, met een waarde van meer dan 24 miljoen EURO. Beide sites samen genereren jaarlijks een inkomstenstroom van 2,1 miljoen euro. De deal is nog onderhevig aan een due diligence en aan een aantal opschortende voorwaarden.

Het magazijn van 10.000 m² is verhuurd aan Distri-Log, reeds geruime tijd en op meerdere sites partner van WDP. Het gebouw van 22.000 m² (met 1000m2 kantoren en PV-installatie) is ingenomen door Flamingo, een internationale speler in voorzieningen voor huisdieren.

WDP is een beursgenoteerde Europese speler (en marktleider in de Benelux) in de realisatie en/of verhuur van opslag en distributieruimte.
Canal 23 en Kube 23 zijn werkmaatschappijen van Groep Heylen, een investeerder en ontwikkelaar in logistiek vastgoed. De investeringsgroep is momenteel actief in België, Nederland alsook in Duitsland en kent daarbij een spectaculaire groei. De 2 logistieke centra hebben een ‘state of art’ inrichting en voldoen daarmee aan de meest moderne voorwaarden voor de implementatie van efficiënte logistieke processen.