Campr laat je originele kampeerplaatsen ontdekken

kamperenTwee jonge Antwerpse ondernemers lanceren met Campr een interactief sociaal platform dat unieke kampeerlocaties koppelt aan een originele beleving. “Wat Airbnb voor reizigers is, wil Campr voor kampeerders zijn. We bieden niet alleen originele outdoor slaapplaatsen aan, maar ook unieke ervaringen. Een eigenaar van een kampeerplaats kan zich onderscheiden van anderen door een barbecue of een trip te organiseren,” vertellen Sebastiaan Schillebeeckx uit Herentals en Wim Vanhorenbeeck uit Mechelen enthousiast. De jonge ondernemers werden met hun afstudeerproject geselecteerd voor Telenet Idealabs.

Campr zet woensdag zijn tenten op met een lanceringsevenement bij Telenet Idealabs in Antwerpen. Dan zal het webplatform ook open gesteld worden. In de Campr database zitten momenteel al een 60-tal kampeerplaatsen van over heel de wereld. Sebastiaan vertelt: “Naast hosts in Europa, hebben we ook al locaties in Australië, Amerika en zelfs Jordanië,” zegt Sebastiaan Schillebeekcx. “Dat gaat van een gewone stadstuin, tot luxueuze campers tot slapen in een boomhut of een tipi.”

Campr is nog steeds op zoek naar meer hosts. Mensen die kampeerders de plaats kunnen bieden om hun tent op te zetten en daar een centje mee willen bijverdienen, kunnen hun plaats al op het platform ingeven. Vanaf woensdag kan er ook effectief geboekt worden.