C-Works vindt werkplek in Molse Technologiehuis

C-Works vindt een werkplek in het Mols Technologiehuis. “Ik zocht een werkplek met uitbreidingsmogelijkheden zonder dat dit bijkomende kosten met zich meebracht”, vertelt oprichter Hans Claesen. In zijn vorige job had hij maar al te vaak gezien hoe uitbreiding gepaard ging met nieuwe visitekaartjes en andere bijkomende kosten. Hij vond in het Technologiehuis in Mol nog meer interessante diensten.

Claesen koos voor het Technologiehuis in Mol omwille van de flexibiliteit die hem dit biedt. “Ik voorzie binnenkort een personeelsuitbreiding en hier kan ik op een gemakkelijke manier extra kantoorruimte in gebruik nemen. De contracten zijn modulair en dat vormt een grote meerwaarde. Ook de bijkomende dienstverlening van het huis heeft mij bekoord: een telefooncentrale waardoor er altijd wordt opgenomen, ook als ik er niet ben, een poetsdienst … Ik mag van alles gebruikmaken en hoef niet onmiddellijk zelf te investeren. Het is een grote zorg die wegvalt. Ik vind dit echt een prima concept voor een startend bedrijf.”

C-Works werd opgericht in januari 2013 en specialiseert zich in advies en coördinatie van communicatie bij bedrijven.

Het Technologiehuis in Mol wordt, net als het Technologiehuis in Geel, uitgebaat door Innotek. Innotek ondersteunt en begeleidt new business initiatieven en biedt startende bedrijven flexibele kantoor- en laboruimtes. Hiermee wil Innotek bijdragen tot een verhoging van de tewerkstelling in Vlaanderen.