roel melisOoit zaten de Molse missen Ann Van Elsen en Tanja Dexters in zijn stoel. Tegenwoordig zijn dat veldrijders Wout Van Aert en Rob Peeters en vader en dochter Paul en Femke Herygers. BV-kapper Roel Melis uit Dessel houdt van vernieuwing en een beetje sfeer en is daarom recent gestart met Barber Tuesdays, exclusief voor mannen. “Dan haal ik verschillende soorten bieren in huis en maken we het gezellig”, lacht hij.

“We hebben op dinsdag een extra openingsavond gecreëerd om de andere dagen te verlichten. Het werd te druk”, legt Roel Melis uit. “Die dinsdagavond houden we exclusief vrij voor mannen. Speciaal voor hen hebben we een aparte hoek gecreëerd met een Engels interieur, terwijl de rest van het kapsalon strak en modern is. Vanuit die hoek hebben ze trouwens een goed uitzicht over de rest van het salon.” In die mannencorner wordt geknipt, geschoren en baarden getrimd.

Mannelijke attributen
“De Barber Tuesdays hebben succes”, zegt Melis. “Mannen willen ook goed voor de dag komen. We hebben trouwens een heel assortiment mannelijke producten zoals speciale scheersetten en een shampoo met een whiskygeur.”

Naast de zaakvoerder heeft het kapsalon nog 5 medewerk(st)ers in dienst die zich mee ontfermen over de snorren, baarden en bakkebaarden.