netwerkende studentenZes studenten van de managementsopleiding van Thomas More Kempen organiseren op dinsdag 2 december 2014 een business café rond het thema Sport én Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met enkele prominente sprekers.

Keynote spreker Davy Vanhaen, community manager van KRC Genk brengt het verhaal over de sociale rol van voetbal in de Jupiler Pro League. Davy zoomt in op de vraag wat voetbalsport in het kader van MVO én people-management kan betekenen en hoe voetbalsport een reële bijdrage levert aan het oplossen van actuele maatschappelijke vraagstukken.

Eric Daems, sportcoach van Janssens Pharmaceutica en  Luc Royens, preventieadviseur van Genzyme, delen hun ervaringen met het stimuleren van werknemers tot meer beweging. Tot slot zullen twee teams ambassadeurs van Carta Mundi & Nike tips & tricks aanreiken om sport en bewegen bij medewerkers een boost te geven.

Het business café is het lanceringsevent van het Corporate Social Responsability-LAB of eenvoudigweg het CSR-LAB. Dit ‘LAB’  is een nieuwe Thomas More leeromgeving waar studenten gestimuleerd worden om via projecten en events de praktische implicaties van  people-management  te ontdekken, door middel van netwerking met  MVO ondernemers. Het CSR-LAB is als  biotoop om ondernemerschap bij studenten te promoten ook een netwerk om te ijveren voor een statuut als ‘student-ondernemer’.

Het netwerkmoment op de campus Turnhout van Thomas More begint om 19.00u met een welkomstdrink, om 19.45u start het academisch gedeelte en vanaf 21.30u is er ruime gelegenheid tot netwerking. Studenten, MVO ondernemers én community managers van voetbalclubs ontmoeten elkaar en delen hun ervaringen. Het event zal plaatsvinden op de campus Blairon te Turnhout.Alle informatie en inschrijven via mvoindesport@gmail.com