Buromas: 50% van de bestellingen komt van het internet

Buromas team 2013Buromas (Balen) heeft al 24 jaar ervaring bij het inrichten van kantoren, o.a. voor Patri Corpus uit Dessel en KBC uit Meerhout. Om haar klanten nog beter van dienst te zijn, creëerde Buromas een nieuwe, aparte website waar de bezoeker een indruk krijgt van het gamma aan directie-,kantoor- & budgetmeubelen: http://www.buromas-office.be/index.html

“Onze webshop voor kantoorartikelen wordt druk bezocht: 50 procent van al onze bestellingen voor kantoormateriaal gebeurt online. We creëerden een aparte website waar we bedrijven en bezoekers een impressie willen geven van wat ze allemaal bij ons kunnen vinden: kantoormeubelen in elk segment en voor elk budget.” zegt Marleen Berghmans, zaakvoerster van Buromas.

Buromas werd opgericht in 1989 en groeide uit tot een kmo met een 15-tal jonge dynamische medewerkers. Het bedrijf verkoopt naast kantoormeubilair alle kantoor- en schoolartikelen, computer supplies en kantoormachines. Hiertoe beschikt het bedrijf over een verkooppunt van 610 m²  aan de Wezelbaan in Balen en sinds januari 2009 over een distributiecentrum in de industriezone “Balen Driehoek” aan de Poeierstraat.