Broodjes & Co lanceert unieke party food webshop

hapjes en coMet Hapjes & Co pakt broodjeszaak Broodjes & Co uit Kasterlee uit met een Belgische primeur. Het gaat om een party food webshop (www.hapjesenco.be) met een volledige geautomatiseerde bestelflow. “De website rekent voor de klant uit hoeveel hapjes hij nodig heeft voor welk soort feestje”, legt zaakvoerder Maty Van Geirt uit. “Meteen kan je bekijken hoeveel je bestelling kost. De klant heeft de keuze: ofwel komt hij de hapjes zelf afhalen, ofwel leveren we aan huis met onze gekoelde bestelwagen.”

Net zoals Broodjes & Co werkt Hapjes & Co enkel met homemade dagverse producten. Het assortiment is zeer ruim. Van trendy tapasbroodjes tot originele warme en koude partyhapjes, feestelijke diphapjes, mini-dessertjes, soep en allerlei dranken. Bestellen bij Hapjes & Co kan zowel voor privé- als bedrijfsfeesten. Via de webshop kunnen bezoekers ook aangeven of ze bediening en feestmateriaal wensen.

De creatieve zaakvoerders Maty Van Geirt en Veronique Valkeniers runnen Broodjes & Co nu elf jaar. De winkel is elke dag open vanaf 7u. “In het begin verklaarden velen ons voor gek”, lacht Maty Van Geirt. “Eens te meer omdat we geen frituursnacks of hamburgers serveren, maar enkel werken met dagverse producten.” Vernieuwen vindt het duo uiterst belangrijk. Over de jaren heen kent de broodjeszaak een gemiddelde groei van 15% per jaar. Vijf jaar geleden startten de zaakvoerders met receptiehapjes. Een succesnummer dat een vervolg krijgt in Hapjes & Co.

De webshop is niet alleen een handige besteltool voor klanten. Ook de zaakvoerders plukken er de vruchten van. “Omdat we geen offertes meer moeten opstellen en de facturatie automatisch via e-mail gebeurt, besparen we heel wat tijd op kantoorwerk. Als gevolg kunnen we prijzen aanbieden die gemiddeld 30% voordeliger zijn dan vergelijkbare producten.”