BravoTours gelauwerd door Jetair

bravotoursBravotours uit Veerle-Laakdal is het reisbureau dat in de afgelopen periode de meeste Jetair-reizen met reisverzekering verkocht in Vlaanderen. Zaakvoerder Ludwig Cools kreeg daarvoor een officieel diploma en een attentie van Jetair. Het reiskantoor heeft nog nieuws, want het sloot zopas een samenwerkingsovereenkomst met New Meret Cars/Reizen De Kiezel, waardoor het opnieuw zelf autocarvervoer kan organiseren.

Touroperator Jetair organiseert incentives voor zijn verkoopkantoren. Wie de meeste reizen aan de man brengt, ontvangt daarvoor een beloning. Voor de periode 15 juli tot 30 oktober noteerde BravoTours de meeste Jetair-boekingen inclusief een reisverzekering voor het zomerseizoen 2014 en de al geboekte reizen voor de winter 2014-2015. “Ik kreeg eind november een telefoontje van iemand van Jetair dat ik de winnaar was, waarop ze iemand naar ons stuurden voor een foto”, legt Ludwig Cools uit.

Naar vernieuwd kantoor
BravoTours nam recent opnieuw zijn intrek in het vroegere kantoor aan de Vorstsebaan 35 in Veerle-Laakdal. Dat werd de voorbije maanden volledig vernieuwd waardoor het nu ruimer is en er veel frisser uitziet. Het reisbureau verkoopt zowel reizen van touroperators als eigen reizen à la carte. Er werken drie personen.

Tot zeven jaar geleden had BravoTours ook eigen autocars ter beschikking, maar die activiteit werd stopgezet. Vorige week sloten ze een samenwerkingsovereenkomst met New Meret Cars uit Meerhout en het reiskantoor De Kiezel, van dezelfde eigenaars. Ludwig Cools: “Op die manier beschikken we opnieuw over eigen autocars zodat we onze autocarreizen goedkoper kunnen aanbieden.” New Meret Cars heeft zeven touringcars ter beschikking. In de toekomst gaan de reiskantoren door het leven als BravoTours-De Kiezel.