Bravo Tours houdt als zelfstandig reisbureau goed stand

bravo toursBij Bravo Tours in Laakdal hoor je zaakvoerder Ludwig Cools niet klagen: “De vroege reservaties zijn goed van start gegaan. In november en december waren er meer zonboekingen dan ooit tevoren. Toch is het daarna veel wisselvalliger geweest. Dan hadden we weer een goede periode, dan plots minder. Vroeger was het iets stabieler, maar we mogen niet klagen.”

Toch biedt het Laakdalse reisbureau een divers aanbod aan. Zo hebben ze een eigen busprogramma onder de noemer Bus Tours opgestart. “We organiseren busreizen, onder andere naar de Costa Brava”, vertelt Ludwig Cools. “In samenwerking met een partnerhotel daar kunnen we kortingen van 20 procent en meer geven.”

Om sterker te staan tegenover de grote touroperators en betere prijzen af te dwingen, worden tussen kleine reisbureaus banden gesmeed. “Wij zitten samen met 200 andere reisbureaus in een samenwerkingsverband”, zegt Ludwig Neefs van Bravo Tours. “Door een samenaankoop van reizen te doen, kunnen we onze klanten beter verdedigen.”