B&R Building Materials organiseert eerste internationaal seminar carbonwapening

Op 5 juni organiseert B&R Building Materials uit Arendonk zijn eerste internationale  Technical Network Seminar “powered by C-Grid©”

„De bedoeling is om geïnteresseerden de wereld van carbonwapening te laten ontdekken. Een tweede luik is het netwerkgedeelte. Internationaal gerenommeerde ingenieurs komen toelichten hoe zij al meer dan 10 jaar carbonbewapening gebruiken in alle mogelijke toepassingen. Bovendien zullen heel wat belangrijke instanties en bedrijven aanwezig zijn, de uitgelezen kans om binnen de bouw- en architectensector te netwerken,” vertelt Christophe De Saeger van B&R Building Materials.

Het seminar is een initiatief om de verschillende belangengroepen te informeren en kennis te laten maken met C-Grid© maar ook om het belang van duurzaam bouwen te benadrukken. Ecologisch, economisch en energiezuinig bouwen zijn immers de pijlers waar B&R Building Materials zich op focust.

Het seminarie is toegankelijk voor iedereen. Inschrijven (via deze website) is wel verplicht, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.