B&R Bouwgroep sport dik 10.000 euro bij mekaar voor To Walk Again

B&RBij de officiële opening van het nieuwe B&R-hoofdkwartier aan de Hoge Mauw in Arendonk heeft het bedrijf een cheque van 10.435 euro overhandigd aan Marc Herremans voor zijn organisatie To Walk Again. Het geld werd bij mekaar gesport door de medewerkers en overgemaakt door afgevaardigd bestuurder Eddy Bruyninckx en algemeen directeur Sam Daems.

Het bedrijf sponsorde de aankoop van een nieuwe wieleruitrusting, die de medewerkers aan een voordelige prijs konden aankopen. Een deel van dat bedrag schonk B&R aan het goede doel. Daarnaast nam een 100-tal medewerkers deel aan de editie 2015 en 2016 van de Antwerp 10 Miles waarbij de gelopen kilometers werden gesponsord door de directie en de deelnemers de keuze kregen om een deel van het inschrijvingsgeld te schenken aan To Walk Again. De werknemers zelf organiseerden 2 tombola’s waarvan de opbrengst volledig naar de stichting van Marc Herremans ging en ook de opbrengst van de EK-pronostiek was integraal voor het goede doel.

Meer dan 400 genodigden woonden de plechtige opening van de nieuwbouw bij. Tegelijk konden ze een bezoek brengen aan de volledige site van B&R in Arendonk. De bouwgroep sleepte vorig jaar een nominatie in de wacht voor de verkiezing van ‘Onderneming van het Jaar’.