B&R Bouwgroep krijgt 40 vacatures moeilijk ingevuld

B&R BouwgroepHet regent ontslagen, denk aan ING, AXA, Caterpillar Belgium en kleding- en schoenenzaken die failliet gingen. Aan de andere kant zijn er bedrijven die het goed doen en vacatures nauwelijks krijgen ingevuld. Met name in de bouwsector is de vraag groot naar (technisch) hooggeschoolde profielen. Zo ook bij B&R Bouwgroep uit Arendonk.

“De continue groei en de boost in ons orderboek maakt dat we vandaag op zoek zijn naar een 40-tal nieuwe medewerkers. Ze kunnen aan de slag in onze kantoren in Arendonk, maar ook voor onze vestigingen in Antwerpen en Ternat hebben we een aantal vacatures”, zegt algemeen directeur Sam Daems. Het gaat van een bedrijfsjurist over een aankoper tot project- en werfleiders.

Eigen academie
B&R doet er alles aan om zich te profileren als een goede werkgever. Vanuit de B&R Academy wordt het opleidings- en begeleidingsluik beheerd. Voor nieuwkomers bijvoorbeeld is er een onthaal- en opleidingstraject op maat van de functie. Een feestcomité zorgt via allerlei events voor de ontspanning na de inspanning.

Vorig jaar werd het multidisciplinaire bouwbedrijf nog genomineerd als Onderneming van het Jaar en plukt daar nog altijd de vruchten van.