Bovi Betonbouw breidt werkzaamheden en personeelsbestand uit

bovi(website)De werkzaamheden van Bovi Betonbouw uit Herentals zijn ondertussen verder uitgebreid. Al meer dan 10 jaar is het Kempense bedrijf gespecialiseerd in het maken van ter plaatse gestorte kelders, keerwanden, laadkades, zwembaden, industriële vloeren, mestputten, silo’s, … Boven op de betonbouw gaan wij nu ook onderschoeiingen voor onze rekening en zullen we berlinerwanden plaatsen”, zegt zaakvoerder Denis Le Bot. “De vraag naar die extra activiteiten is redelijk groot. Wij promoten dit dan ook via onze website.”

Voor de uitbreiding van de werkzaamheden zijn twee extra personeelsleden aangeworven. Begin september komt er nog een extra persoon in dienst. “De extra ploeg is samengesteld  uit bekisters, die ook kunnen onderschoeiien en berlinerwanden kunnen plaatsen.” De nieuwe werkploeg is volledig uitgerust met nieuw, aangekocht materiaal, zoals een vrachtwagen, kraan, bekisting, enzovoort.

Bovi Betonbouw werkt met 21 medewerkers zowel voor particulieren als aannemers uit gans België. “Met een jaarcapaciteit van gemiddeld 150 projecten streven wij ernaar om alle werven naar volle tevredenheid van de klant af te werken en bieden wij een garantie van 25 jaar op waterdichtheid.”