Bouw en horeca prominent aanwezig bij falingen

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft vanmorgen in totaal 8 falingen uitgesproken. Opvallend is het aandeel horecazaken en bedrijven in de bouwsector. In geen enkele onderneming waren nog werknemers in dienst.

Cateringbedrijf P&S Entertainment bvba, Grote Markt 34 in Turnhout, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator: Ronny Ceusters.

Ook Vloer- en chapewerken Kerstens bvba, Vlimmersebaan 6 in Rijkevorsel, moet na dagvaarding de activiteiten stopzetten. Curator: Tom Van Even.

Agter De Wereld NV, Achter De Wereld 2 in Herselt, baatte een horecazaak uit, maar legde de boeken neer. Vervolgens sprak de rechter het faillissement uit. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Melgel bvba, Heilig Bloedlaan 285 in Hoogstraten werd gedagvaard door schuldeisers. De vennootschap baatte een café-bar uit. Curator: Wim Nysmans.

Bouwwerken Dams bvba, Hulstsestraat 4 in Veerle, gooide zelf de handdoek. Het bedrijf was gespecialiseerd in ruwbouwwerken. Curator: Tom Vandecruys.

Verwarmingsinstallateur Michel Carlo, Winkelom 84 in Geel, werd failliet verklaard op aangifte. Curator: Tom Vandecruys.

Glenn Govaerts, Lage Weg 26 in Minderhout, was actief als klinkerlegger en in het onderhoud van tuinen. Hij vroeg zelf de faling aan. Curator: Wim Nysmans.

In Herentals ging na dagvaarding de groothandel in papier- en kartonwaren De Figaro bvba, Sint-Jobsstraat 29/101 failliet. Curator Kristof Benijts.