Bosch Car Service Garage Geubbelmans verhuist naar KMO-zone

BCS_GeubbelmansBosch Car Service Garage Geubbelmans is zopas verhuisd naar de KMO-zone aan de Puttestraat in Balen. Voordien was de firma gevestigd in Balen-Hulsen. Zaakvoerder Joram Geubbelmans nam er vijf jaar geleden een bestaande Opel-garage over, maar vormde die een jaar later om tot een Bosch Car Service.

“In Hulsen zaten we in een huurpand. Hier hebben we geïnvesteerd in een eigen gebouw”, zegt de zaakvoerder. “Bovendien waren de gebouwen in Hulsen wat verouderd.”

Bosch Car Service Geubbelmans maakt deel uit van het Bosch Car Service-netwerk, met meer dan 110 vestigingen één van de grootste merkonafhankelijke autoserviceconcepten in België voor de particuliere en zakelijke markt. Als aangesloten autobedrijf ontvangt het van Bosch, de  grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. “Daardoor zijn wij in staat kwalitatief fullservice auto-onderhoud te verlenen aan alle merken auto’s, tegen een betaalbaar tarief”, zegt Joram Geubbelmans. “We hebben geïnvesteerd in een softwarepakket van Bosch en hypermoderne testapparatuur en gebruiken enkel Bosch-onderdelen van originele kwaliteit. Daardoor worden de reparaties uitgevoerd in onze garage officieel erkend door de autofabrikanten en is elke herstelling onder de fabrieksgarantie van de auto gratis.”

Roadtrip
Bosch Car Service geeft in 2015 45 roadtrips weg aan klanten die voor het onderhoud van hun wagen op hen een beroep doen. De uitreiking bij Garage Geubbelmans viel samen met de verhuizing naar de nieuwe locatie. De winnaar van een roadtrip naar de Veluwe werd Ben Geubbelmans, een neef van de zaakvoerder. “Helemaal toevallig”, benadrukt die.