Bolckmans zet 50 projecten per jaar op

bolckmansBolckmans is begonnen met de bouw van drie nieuwe magazijnen met kantoor in Grobbendonk voor het Van Wellen Projectmanagement. Daarmee zit het orderboek van de industriële bouwheer uit Hoogstraten flink vol. Bolckmans zet gemiddeld 50 projecten op per jaar.

“Het gaat inderdaad uitstekend”, zegt Danny Verhoeven van Bolckmans. “Onze orderportefeuille is de laatste weken flink volgelopen. Het gaat hard dit jaar. We hebben onderhand effectief al een hele reputatie bijeengewerkt. Wij kunnen onze opdrachtgevers veel adelbrieven voorleggen. Zo de houtpalletloods voor Sea Invest in Antwerpen bv. De nieuwe vriesloods voor de Novanatie in Antwerpen. De nieuwe Albert Heijn op de terrein van de vroegere Picolo-fabriek in Stabroek.”

Bolckmans was verleden jaar goed voor een globale omzet van pakweg 45 miljoen euro. Het bedrijf stelt 150 mensen tewerk.

Bolckmans NV heeft ondertussen echter geen uitstaans meer met de Groep Bolckmans uit Schoten, een bedrijf dat meer toegespitst is op de aankoop en de verhuur van gebouwen. Beide firma’s zijn destijds nog opgezet door Herman Bolckmans maar de divisie industriebouw, nu Bolckmans NV is destijds doorgeschoven naar de Nederlandse holding ASVB in ’s Hertogenbosch. ASVB is overigens ook de eigenaar van het bouwbedrijf Ibens in Antwerpen. In Hoogstraten runt ASVB overigens ook nog de Bolckmans Constructie Maatschappij waar eveneens 35 mensen werken. De Bolckmans Constructie Maatschappij zit in de staalbouw.

Verwant en interessant: